امروزه در ساختمان های بسیاری از پکیج به عنوان سیستم گرمایشی استفاده می شود. این سیستم وظیفه فراهم کردن آب گرم مصرفی و گرم کردن محیط از طریق رادیاتورها را برعهده دارد. پکیج های دیواری نیز همچون دیگر سیستم های گرمایشی نیاز به سرویس و نگهداری و تعمیر دارند. از این رو شغل تعمیرات پکیج به عنوان یکی از مشاغل فنی مهم شناخته می شود. اگر شما هم به دنبال ورورد به بازار کار به عنوان تعمیرکار پکیج هستید، پیشهاد می کنیم تا انتهای این مطلب همراه ما باشید.
معرفی شغل تعمیرات پکیج
در گذشته برای تامین آب گرم مورد نیاز شستشو در منازل از آبگرمکن و برای گرم کردن فضا از بخاری استفاده می شد. اما در سالهای اخیر ساختمان های مسکونی و حتی اداری برای این امر از انواع پکیج دیواری و زمینی استفاده می کنند.
پکیج ها نیز همانند آبگرمکن و موتورخانه نیاز به تعمیر و سرویس دارند. اما از آنجایی که سیستم آنها پیچیده تر است، باید از افراد دارای تخصص در این زمینه کمک گرفته شود. بدین ترتیب می توان گفت شغل تعمیرات پکیج یکی از مشاغل فنی کاربردی و مهم است.
در این شغل تعمیرکار با استفاده از مهارتهای خود می تواند اموری همچون سرویس، رسوب زدایی، تشخیص خرابی، تعویض قطعات و تعمیر بخش های مختلف پکیج را انجام دهد.
علاقه مندان به شغل های تأسیسات می توانند با شرکت در دوره های آموزش لوله کشی ساختمان در کرج و آموزش نصب کولر گازی در کرج ، در کنار نصب و تعمیرات پکیج، مهارت های خود را تکمیل کنند. تکنسین مسلط به چندین مهارت قطعا بازار کار بهتری برایش فراهم خواهد بود و به دنبال آن درآمدزایی بیشتری نیز خواهد داشت.
بازار کار شغل تعمیر پکیج
همانطور که گفته شد امروزه ساختمان های بسیاری به سیستم گرمایشی پکیج مجهز هستند. این پکیج ها نیاز به سرویس مداوم و تعمیر دارند که همین امر موجب شده نیاز به تعمیرکار پکیج باشد.
از آنجایی که داشتن آب گرم برای مصارف مختلف مانند شستشو، استحمام، گرم کرذدن رادیتورها و … یکی از مهمترین نیازهای یک ساختمان به شمار می رود، همیشه به وجود تعمیرکاران و متخصصان در زمینه تعمیرات پکیج نیاز است
با توجه به اینکه روز به روز استفاده از پکیج افزایش می یابد، می توان گفت بازار کار شغل تعمیر پکیج رونق خوبی دارد و می توان با ورود به آن به درآمد بسیار خوبی دست یافت.
تعمیر پکیج یک شغل فنی محسوب می شود که نیاز به تخصص، دانش و مهارت های خاصی دارد. بنابراین افراد عادی یا تعمیرکاران دیگر وسایل و سیستم ها نمی توانند از پس امور مربوط به تعمیر و سرویس پکیج برآیند. به همین خاطر بازار کار این حرفه برای تعمیرکاران مجرب و آموزش دیده از وضعیت مناسبی برخوردار است.
درآمد تعمیرکار پکیج دیواری
عوامل زیادی بر میزان درآمد شغل تعمیرات پکیج موثر هستند. با اینکه تعرفه و نرخ خدمات مربوط به این حرفه از طرف اتحادیه آن مشخص می شود اما می توان گفت هرچقدر کیفیت کار تعمیرکار بالاتر باشد، درآمد آن نیز بیشتر است.
اگر شما به عنوان تعمیرکار پکیج از مهارت، دانش و تخصص بالایی برخوردار باشید، قطعا مشتریان بیشتری را جذب خواهید کرد. در نتیجه به درآمد بالاتری دست پیدا خواهید کرد.
از دیگر عوامل موثر بر درآمد شغل تعمیرات پکیج می توان به میزان ساعات کاری اشاره کرد. اگر شما از پشتکار بالایی برخوردار باشید و بتوانید ساعت کاری خود را افزایش دهید، درآمد بهتری نیز کسب می کنید.
تبلیغات درست و نحوه صحیح برخورد با مشتری و داشتن انصاف در این حرفه نیز تاثیر زیادی در مقدار درآمد دارد. در کنار داشتن مهارت و تخصص، ارائه خدمات به بهترین شکل نیز می تواند باعث جلب رضایت مشتریان شود و بدین ترتیب با افزایش تعداد مشتریان میزان درآمد بالاتر می رود.
ابزار مورد نیاز در شغل تاسیسات و تعمیر پکیج
شغل تعمیرات پکیج دیواری و زمینی نیز همانند دیگر مشاغل فنی نیاز به ابزارهای مخصوصی دارد. یک تعمیرکار پکیج باید از ابزارهای مختلفی برای سرویس و تعمیر انواع پکیج استفاده کند. از مهمترین ابزارهای مورد نیاز در شغل اسیسات و تعمیر پکیج می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- انواع آچار
- انواع پیچگوشتی
- انواع انبر
- دریل
- چکش
- فشارسنج
- تراز
- متر
- شلنگ حلقه پرکننده
- دمنده و گاز
- کاتر لوله موسی
- مولتی متر
- دماسنج
- شلنگ تخلیه
- نشت یاب الکترونیکی گاز
- لوله خم کن
- متر
- چراغ قوه
بیشتر بخوانید : معرفی ابزار نصب و تعمیرات پکیج یکی از مطالب بسیار مفیدی ست که در بردارنده لیست کاملی از لوازم ضروری این حرفه می باشد و اطلاعات کاملی در خصوص جرئیات ابزار به شما می دهد.
مهارت های مورد نیاز برای حرفه تعمیر پکیج
برای ورود به شغل تعمیر پکیج باید مهارت های مختلفی را کسب کنید. این مهارتها از اهمیت زیادی برخوردارند زیرا با استفاده از آنها باید عیب یابی، تعمیر، سرویس و نگهداری و دیگر امور مربوط به این حرفه را انجام دهید.
اگر میزان مهارت های شما در سطح بالایی باشد، قطعا کیفیت کارتان نیز بالاتر می رود و می توانید تمام مشکلات و خواسته های مشتریان را برطرف کنید. موارد زیر مهمترین مهارتهای مورد نیاز شغل تعمیرات پکیج زمینی و دیواری محسوب می شوند که افراد علاقمند به فعالیت در این حرفه باید آنها را از طریق دوره های آموزشی فرا بگیرند.
- آشنایی با انواع پکیج ها و قطعات آنها
- تشخیص و عیب یابی مشکلات مختلف پکیج ها
- نحوه تعمیر یا تعویض قطعات مختلف پکیج ها
- هواگیری رادیاتورها
- رسوب زدایی و سرویس پکیج
- لوله کشی
- جوشکاری
- نصب و راه اندازی پکیج
- آشنایی با کدهای خطای پکیج
مزایا و معایب شغل تعمیر پکیج
تعمیرات پکیج به عنوان یکی از مشاغل فنی مورد نیاز جامعه شناخته می شود و از بازار کار و میزان درآمد مناسبی برخوردار است. همین امر یکی از مزایای مهم این حرفه به شمار می آید. اگر از توانایی های بالا و تخصص لازم برخوردار باشید و خدمات با کیفیت ارائه دهید می توانید درآمد زیادی در این شغل کسب کنید.
از دیگر مزایای شغل تعمیرات پکیج دیواری و زمینی می توان به عدم نیاز به تحصیلات آکادمیک و دانشگاهی اشاره کرد. شما می توانید با شرکت در دوره های آموزشی فنی حرفه ای مهارتهای مورد نیاز این حرفه را فرا بگیرید.
عدم نیاز به سرمایه زیاد دیگر مزیت این حرفه به شمار می رود. برای ورود به بازار کار تعمیرات پکیج فقط نیاز به پرداخت هزینه کلاس های آموزشی و خرید وسایل و ابزار مختلف است. مانند بسیاری از مشاغل دیگر شما نیاز به سرمایه گذاری زیادی برای اجاره مغازه، خرید دستگاه های گران قیمت و … ندارید.
همانند هر شغل فنی دیگری، تعمیر پکیج نیز در کنار مزایای مختلف، معایبی نیز دارد. تعمیرکاران پکیج همیشه در معرض خطرات مختلف از جمله سوختگی با آب جوش قرار دارند. اگر به عنوان تعمیرکار موارد ایمنی را رعایت نکنید ممکن است دچار مشکلات جبران ناپذیری شوید.
در این شغل ساعت کاری مشخصی وجود ندارد. ممکن است در هر روز حتی روزهای تعطی و هر ساعت از شبانه روز به دلیل مشکلات متخلف سیستم پکیج، آب گرم ساختمان قطع شود و نیاز به خدمات تعمیر پکیج باشد. بنابراین تعمیرکاران پکیج باید همیشه از آمادگی لازم برخوردار باشند که این امر می تواند یکی از معایب این شغل محسوب شود.
نداشتن درآمد ثابت در این حرفه می تواند هم به عنوان یک مزیت و هم به عنوان یک عیب شناخته شود. اگر تعمیرکار پکیج دیواری از مهارت و توانایی های لازم برخوردار باشد و خدمات باکیفیتی ارائه دهد، درآمد بالایی بدست می آورد. اما اگر به خاطر کیفیت کار پایین تعداد مشتریان او کم باشد، درآمد کاهش می یابد و نمی تواند برنامه ریزی مالی درستی برای هزینه های مختلف زندگی انجام دهد.
چگونه تعمیرکار پکیج شویم؟
روش های مختلفی برای ورود به بازار کار تعمیرات پکیج وجود دارد. شما می توانید به روش سنتی مهارت های مورد نیاز این حرفه را از استادکاران تعمیرات پکیج فرار بگیرید. اما باید بدانید فعالیت در این شغل با روش شاگردی کردن معایب خاص خود را دارد. مدت زمان یادگیری مهارت ها در این روش طولانی تر شده و دیرتر به درآمد مناسب خواهید رسید.
بهترین روش ورود به شغل تعمیرات پکیج، گذراندن دوره های آموزشی فنی و حرفه ای است. شما می توانید با شرکت در کلاس های آموزش تعمیرات پکیج در کرج ، به میزبانی آموزشگاه فنی البرز، مهارت، دانش و تخصص مورد نیاز این حرفه را از اساتید حرفه ای و متخصصان مجرب فرا بگیرید. همچنین بعد از اتمام دوره و قبولی در آزمون مربوطه، مدرک معتبر فنی و حرفه ای شغل تعمیرات پکیج را دریافت می کنید که ورود به بازر کار را آسان تر خواهد کرد.
سخن پایانی
شغل تعمیرات پکیج یکی از مشاغل فنی پردرآمد محسوب می شود که افراد زیادی علاقمند به ورود به بازار کار آن هستند. این حرفه از مزایا و معایب مختلفی برخوردار است و نیازمند مهارت ها، توانایی ها و دانش خاصی می باشد. اگر شما هم به دنبال فعالیت در حرفه تعمیرات پکیج دیواری و زمینی هستید، شرکت در دوره های آموزش تعمیرات پکیج آموزشگاه فنی و حرفه ای ….. می تواند بهترین گزینه باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با کارشناسان و مشاوران ما تماس بگیرید.