cropped-fannialborz-logo.png
cropped-fannialborz-logo.png

نحوه کار انواع ماشین های لباسشویی

فهرست مطالب

اگر تنها یک دستگاه خانگی وجود داشته باشد که اکثر ما بدون آن نتوانیم کارها را به سادگی انجام دهیم، ماشین های لباسشویی هستند. اگر تا به حال چند روز یا چند هفته بدون ماشین لباسشویی بودید، خودتان خوب می‌دانید که شستن لباس‌ها با دست چه قدر سخت است.ماشین لباسشویی دستگاهی است که شما را قادر می‌سازد بدون نیاز به نظارت، لباس‌های کثیف را بشویید. آن شامل یک مخزن استوانه‌ای شکل است که در آن لباس‌ها قرار داده می‌شوند.این مخزن با آب پر می شود، و سپس به سرعت شروع به چرخش می‌کند تا آب لکه‌های لباس را پاک کند. اکثر ماشین‌های لباسشویی به گونه ای ساخته می‌شوند که مواد شوینده (مایع یا پودر)را می توان درون دستگاه ریخت.

این می‌تواند به تمیزتر کردن لباس‌ها کمک کنند. ماشین لباسشویی به عنوان ماشین رخت‌شویی یا به طور ساده رختشوی نیز نامیده می‌شود.

کارکرد ماشین لباسشویی

بخش‌های یک ماشین لباسشویی

از اجزای اصلی ماشین های لباسشویی مخزن استوانه‌ای شکل است که با آب پر می‌شود، اما آیا می‌دانستید که ماشین‌ های لباسشویی به جای یک مخزن دارای دو مخزن هستند؟ماشین های لباسشویی معمولی شما ساخته شده است از:

  • مخزن داخلی. این جایی است که وقتی برای شستن آماده باشید لباس‌ها را درون آن قرار می‌دهید. وقتی به آن دست می زنید، متوجه خواهید شد که این مخزن می‌تواند بچرخد، و سوراخ‌های زیادی روی آن وجود دارد. این‌ها به آب اجازه می‌دهند وارد شود و لباس‌ها را بشوید.

 

  • بلبرینگ‌ها. این‌ها شیارهایی هستند که بر روی لبه مخزن قرار دارند و به حرکت کردن لباس هایتان هنگام شستشو کمک می‌کنند.

 

  • همزن. این درماشین‌های درب از بالا رایج است و یک بلبرینگ‌ در وسط آن است که کمک می‌کند تا لباس در آب و صابون بچرخد.

 

  • مخزن بیرونی. وقتی به داخل مخزن نگاه می‌کنید مشخص نیست، اما مخزن دیگری وجود دارد و هنگامی که مخزن داخلی یا همزن می‌چرخد آب را نگه می دارد. این قسمت به طور کامل برای جلوگیری از نشت آب ماشین شما در حمام یا آشپزخانه است.

 

  • ترموستات و عنصر حرارت. این‌ها دمای آب را کنترل کرده و آب را تا دمای مشخص شده گرم می‌کند.

 

  • پمپ. این بخش پس از شستشو آب را از مخزن خارج می‌کند.

 

  • برنامه ریزی. این بخش ماشین های لباسشویی را در تمام مراحل شستشو تا حرکت چرخشی خشک کردن کنترل می‌کند.

 

  • لوله ها و دریچه ها. این بخش اجازه می‌دهد آب به ماشین لباسشویی وارد و تخلیه شود.

 

دوره های آموزش تعمیرات ماشین لباسشویی که قسمتی از آموزش تعمیرات لوازم خانگی نیز می باشد، در مجتمع آموزشی فنی البرز به طور کاملا عملی توسط اساتید مجرب این زمینه برگزار می گردد.

 برنامه چیست و چرا شما به آن ها نیاز دارید

برنامه‌هایی مانند شستشوی پارچه‌های ظریف، رنگی یا از پیش خیس شده، یکی از ویژگی‌های ماشین لباسشویی، به خصوص ماشین‌‌های لباس‌شویی تمام اتوماتیک هستند، که به شما این انتخاب را می دهد که چه زمانی و چطور لباس‌هایتان را بشویید.

اگر به یک دمای خاص نیاز دارید و یا پارچه خاصی را می‌شویید، این برنامه ها به شما کمک می‌کنند که شرایط شستن مطلوب اعم از انتخاب دمای شستشوی مناسب تا تنظیم زمان شستن برای لباس‌هایتان را پیدا کنید.

چگونگی نصب یک ماشین‌‌ لباسشویی

بهتر است یک لوله کش پیدا کنید تا ماشین شما را نصب کند، اما اول از همه شما باید بدانید که ماشین لباسشویی خود را کجا قرار دهید.با توجه به ابعاد ماشین لباس‌شویی و نیازهای لوله کشی آن، به ویژه این که یک ماشین لباسشویی کاملا اتوماتیک به یک منبع آب مستمر نیاز دارد ماشین های لباسشویی خود را وصل کنید و قبل از اینکه روی دکمه روشن ضربه بزنید مطمئن شوید که تمام وسایل الکترونیکی و لوله ها ایمن هستند.

انواع مدل‌های ماشین های لباسشویی

بسته به موقعیت قرار دادن لباس در ماشین لباسشویی، دو نوع ماشین لباسشویی وجود دارد: درب از جلو، درب از بالا.

ماشین های لباسشویی درب از بالا: در این ماشین لباسشویی لباس‌ها از بالای ماشین لباسشویی وارد و خارج می‌شود. در بالای آن دری وجود دارد که به ورود و تخلیه لباس‌ها از مخزن مدور ماشین لباسشویی کمک می‌کند و عملکرد شستشو آبکشی و همچنین خشک کردن را در ماشین لباسشویی کاملا اتوماتیک انجام می‌دهد.

افرادی که نمی‌خواهند هنگام ریختن لباس در دستگاه بدن خود را خم کنند ، ماشین لباس‌شویی درب از بالا را ترجیح می‌دهند. این ماشین لباس‌شویی نسبت به ماشین لباس‌شویی درب از جلو در بخش‌های گسترده‌تری از جهان مورد استفاده قرار می‌گیرد.

ماشین لباس‌شویی درب از جلو: در این ماشین، لباس ها از جلوی ماشین لباس‌شویی وارد و خارج می‌شود. مطالعات نشان داده‌اند که ماشین‌های لباس‌شویی درب از جلو ، انرژی الکتریکی، آب و مواد شوینده کمتری مصرف می‌کنند و همچنین نتایج شستشوی بهتری نسبت به ماشین‌های لباسشویی‌ درب از بالا ارائه می‌دهند.

بسته به کلیه ویژگی‌های اتوماتیک موجود در ماشین لباسشویی، ماشین لباسشویی به دو دسته طبقه بندی می‌شوند: ماشین لباسشویی نیمه اتوماتیک و ماشین لباسشویی کاملا اتوماتیک.

  • ماشین لباسشویی نیمه اتوماتیک: این‌ها ظرف یا مخزن‌های جداگانه‌ای برای شستشو و خشک کردن دارند. دو تایمر جداگانه برای تنظیم زمان شستشو و خشک کردن وجود دارد. برای شستن لباس‌ها باید لباس ها را در مخزن شستشو قرار دهید، مقدار کافی آب و مواد شوینده اضافه کنید و تایمر را تنظیم کنید.

پس از زمان مشخص، ماشین لباسشویی متوقف خواهد شد. شما می‌توانید لباس ها را بردارید و آن‌ها را زیر نور آفتاب خشک کنید و یا می‌توانید با تنظیم زمان مناسب آن ها را تا حدی در مخزن خشک کن خشک کنید.

 

  • ماشین لباسشویی تمام اتوماتیک: در ماشین لباسشویی تمام اتوماتیک تنها یک مخزن وجود دارد که به عنوان شستشو، آبکشی و خشک کن عمل می‌کند. با توجه به تعداد لباس یا وزن لباس، ماشین به طور خودکار مقدار کافی آب و مواد شوینده استفاده می‌کند و تایمر را برای شستن و خشک کردن به صورت خودکار تنظیم می‌کند.

تنها کاری که باید انجام دهید این است که آب را وصل کنید، مواد شوینده را گاهی اوقات در محفظه مخصوص آن قرار دهید و لباس ها را درون آن بگذارید، ماشین لباس‌شویی تمام اتوماتیک بقیه کارها را به طور خودکار انجام می دهد.

تفاوت ماشین های  لباسشویی اتوماتیک و تمام اتوماتیک در خشک کردن لباس‌ها است، ماشین های لباس‌شویی اتوماتیک از سیستم حرارتی برای خشک کردن استفاده می‌کند در حالی که ماشین لباسشویی تمام اتوماتیک از سیستم حرارتی برقی برای خشک کردن استفاده می‌کند

ماشین لباسشویی

در بازارهای اروپایی سهم بازار از ماشین‌های لباس‌شویی درب از جلو ۹۰ % است، در حالی که ماشین‌ های لباس‌شویی درب از بالا ۱۰ % است. در مقابل، سهم بازار ایالات متحده ۶۵ % برای ماشین‌های لباس‌شویی درب از بالا و ۳۵ % برای ماشین‌های لباسشویی درب از جلو است.

 

5/5 - (1 امتیاز)
دوره های پرمتقاضی
مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

WeCreativez WhatsApp Support
اگر سوالی در مورد دوره های آموزشی دارید پاسخگوی شما عزیزان بصورت 24 ساعته هستیم
سلام ، چطور میتونم کمکتون کنم ؟